Birthe's Madside

 

Fransk kyllingelever-salat (salade tiede bressane)
Salat 4 personer
  • 1 salathoved eks. Lollo rosso
  • 400 g fjerkræslever
  • 2 spsk smør
  • 1 fed hvidløg
  • 1 spsk æbleeddike
  • 2 spsk olivenolie
  • Friskhakket persille
  • Salt-friskkværnet hvid peber

Puds fugleleveren for fedt og sener og giv et snit på det tykkeste sted. Svits dem i smør på hver side i tre minutter. Når de er gyldenbrune, drysses en smule salt og peber over. Pres hvidløget og rør det sammen med olie og eddike i salatskålen. Riv salatbladene i stykker og kom dem i dressingen. Læg fugleleveren ovenpå og drys med persille.

Kilde: Livsglad mad. Bogan's forlag.

John Erik Hansen 02-01-1996.

 

 

Birthe's Madside