Birthe's Madside

 

Frisee salat med dressing
  • Friseesalat, Rucola- eller Roquette salatblade
  • 150 g Roquefort ost
  • 1 stk Yams (søde kartofler)
  • ½ liter olivenolie eller vindrueolie
  • havsalt
  • Dressing:
  • ½ dl olivenolie
  • ½ dl vindruekerneolie
  • 1 tsk dijon sennep
  • 3 tsk groft sennepsdressing
  • salt
  • peber
  • 1 tsk balsamico vineddike

Alle ingredienser piskes sammen.

Anretning: Se stegte tynde skiver af Yams frituresteges. Frisee + Rucola blandes med sennepsdressing.

Vend klumper af Roquefort, salt og peber samt Yams crips.

Vend salaten i dressingen. Anrettes som en top på tallerkenen og pyntes med tynde skiver af Yams, som er stegt sprøde i olie og afdryppet på fedtsugende papir.

Kilde: Meyers Køkken

 

 

Birthe's Madside