Birthe's Madside

 

Frokostsalat med peberrodsdressing
Salat 4 - 6 pers.
  • 200 g sprængt tunge / kogt skinke
  • 100 g syltede rødbeder
  • 100 g kogte aspargessnitter
  • 100 g haricots vert
  • Brøndkarse
  • Peberrodsdressing:
  • 3½ dl cremefraiche 18%
  • 1 tsk groft salt (½-1 tsk)
  • 1½ tsk citronsaft
  • 3 tsk sukker
  • 2 spsk revet peberrod (2-3 spsk)

Salat: Skær tunge og rødbeder i strimler. Arranger det hele på et fladt fad.

Peberrodsdressing: Smag cremefraichen til, og servér den i en skål for sig.

Tips: Peberrodsdressing kan også serveres til sprængt oksebryst.

Kilde: Karolines Køkken 1

Martin Koch Villefrance, 9/8-95.

 

 

Birthe's Madside