Birthe's Madside

 

Fyldte pastamuslinger med sellerisalat
4 personer
  • 300 g courgetter

  • 500 g champignon

  • 3 små løg

  • 2 fed hvidløg

  • 1 porre

  • 1 grøn peber

  • 3 spsk friskhakket oregano

  • 3 spsk friskhakket basilikum

  • 1 tsk paprika

  • ½ tsk salt

  • 3 spsk olivenolie

  • 20 store pastamuslinger

  • 1 spsk friskrevet parmesanost

Rens grøntsagerne og hak dem meget fint. Hak krydderurterne. Svits grøntsagerne i wok eller gryde i olien - rør jævnligt og regn med fem til fem til seks minutter. Smag til med paprika og salt. Kog pastamuslingerne otte minutter i rigelig letsaltet vand og lad dem dryppe af i en sigte. Kom fyldet i muslingerne og stil dem tæt i et ovnfast fad. Drys ost over og gratiner muslingerne otte til ti min. under en jævn varm grill, ikke for tæt på grillelementet.

Sellerisalat: Skræl en mellemstor selleri og skær den i tændstiktykke strimler, i nødens stund kan man rive den groft. Kog sellerien tre til fem minutter i en liter vand med citronsaft og lad dem dryppe af i en sigte. Bland 1¼ dl mayonnaise med 2 tsk. dijonsennep og bland selleristrimlerne i. Server salaten kold.

Kilde: Jan Heidelbach Jensen

 

 

Birthe's Madside