Birthe's Madside

 

Grøn kartoffelsalat med tun
Salat, Tun - Personer: 4
  • 300 g kartofler, kogte
  • 300 g broccoli
  • 1 porre
  • 2 æg
  • 2 spsk kapers
  • oliven, grønne
  • fetaost
  • kørvel eller persille
  • 1 dåse tun
  • Kraft Garlic Light dressing

De kogte kartofler skives og lægges jævnt ud i et fad. Letkogt broccoli i mindre stykker drysses sammen med fintsnittede, tynde porreringe. Ovenpå fordeles tun i mindre stykker samt feta i tern. Afgør selv, hvor meget feta du vil bruge. Til sidst drysses med kapers, oliven, kogt, hakket æg og gerne lidt frisk kørvel eller persille. Brug Kraft Garlic Light dressing til og servér salaten med lidt godt brød.

Kilde: Kenneth Skovly Pedersen, 08 aug 1993

 

 

Birthe's Madside