Birthe's Madside

 

Icebergsalat med Danabludressing
Salat 6 personer
  • ½ icebergsalat eller 1 kinakål
  • 3 stilke bladselleri (3-4)
  • Pynt:
  • 25 g valnøddekerner
  • Danabludressing:
  • 100 g Danablu
  • 3 spsk fløde 13%
  • 1½ dl ymer (1.5-2 dl)

Salat: Skær salat og bladselleri i strimler. Læg det i en salatskål og pynt med valnøddekerner.

Danabludressing: Mos Danabluen med en gaffel eller gnid den gennem en sigte. Rør den blød med fløde og tilsæt ymer.

Servér Danabludressing til, i en skål for sig. Salaten er velegnet til vildtretter eller til kødretter ved vildtsauce.

Tips: Icebergsalat kan også anrettes med skiver af avocado og serveres med samme dressing eller med ylettedressing med sød chilisauce.

Kilde: Karolines Køkken 1

Martin Koch Villefrance, 8/8-95.

 

 

Birthe's Madside