Birthe's Madside

 

Kammuslingesalat
Salat 4 personer
  • 24 kammuslinger ( dybfrost)
  • 150 g grønne ærter
  • 2½ dl piskefløde
  • 2 spsk tomatketchup
  • 1 cornichon, syltet agurk
  • Friske spinatblade
  • Tabasco
  • Cayennepeber
  • Salt

Ærterne koges ca. fem minutter i letsaltet vand. Drænes og køles af. Pisk fløden til stift flødeskum og smag til med ketchup, et par dråber Tabasco og cayennepeber. Hak agurken og kom den i. Bland de kogte ærter og kammuslinger. Hæld saucen over og lad salaten trække en halv time tid i køleskabet. Salaten kan anrettes på friske spinatblade og ledsages af friske flütes, smør og en tør hvidvin.

Kilde: Livsglad mad, Borgan's forlag.

John Erik Hansen 02-01-1996.

 

 

Birthe's Madside