Birthe's Madside

 

Karrysalat 4
Salads 4 personer
  • Salatsauce:
  • 200 g kvark naturel
  • 1 dl cremefraiche 18%
  • 1½ tsk karry
  • ½ tsk sukker
  • 1 tsk groft salt
  • Friskkværnet peber
  • Fyld:
  • 3/4 dl pasta, fx sløjfer
  • 1 madæble i små tern
  • 1 tsk revet zittauerløg
  • Pynt:
  • Hårdkogt finthakket æg.

Salatsauce: Rør kvark og cremefraiche sammen. Tilsæt karry og sukker og smag til med salt og peber.

Fyld: Kom pastaen i rigeligt kogende vand tilsat salt og kog den ca. 8 min. Den skal være mør uden at virke blød. Hæld pastaen i en sigte og brus den over med koldt vand. Vend afkølet pasta, æbletern og løg i salatsaucen. Smag til. Lad salaten stå tildækket og koldt i ca ½ tme. Rør den op inden serveringen. Server karrysalaten fx til marineret sild.

Tip: Er salaten for tyk kan den røres op med lidt mælk.

 

 

Birthe's Madside