Birthe's Madside

 

Kartoffelsalat med forårsløg og radiser
Tilbehør, grønstager, salat 4 personer
  • 1000 g nye kogte kartofler
  • 1 bundt forårsløg
  • 1 bundt radiser
  • 20 sorte oliven uden sten
  • 1 lille squash
  • Dressing:
  • 3½ dl ymer eller a38
  • 2 dl cremefraiche
  • 1 tsk karry
  • 1 tsk salt
  • 2 tsk citronsaft
  • 1 bundt persille, hakket
  • 1 bundt purløg, klippet
  • Tilbehør:
  • Grov flütes

Kartoflerne koges, pilles og afkøles. Forårsløg, radiser og oliven skæres i tynde skiver. Squash og kartofler skæres i tern og blandes med de øvrige grønsager. Ingredienserne til dressingen piskes sammen og vendes i salaten.

Tips: Salaten serveres som en frokostsalat eller som tilbehør til f.eks. frikadeller eller kogt hamburgerryg.

Tilberedningstid: 50 min heraf arbejdstid: 30 min

Energi pr. portion: 2680 kj -(640 kcal)

Energifordeling: Protein 14% ~ 22 g kulhydrat 58% - 92 g fedt 28% - 20 g

 

 

Birthe's Madside