Birthe's Madside

 

Kold bønnesalat med gul peberfrugt
Pasta, salat 4 personer
  • 150 g kogte bønner
  • 2 stilke blegselleri
  • 1 gul peberfrugt
  • 1 forårløg
  • Frisk basilikum
  • Dressing:
  • 4 spsk olivenolie
  • 1 spsk rødvinedikke
  • Salt - friskkværnet peber

Sæt bønnerne i blød et døgn. Kog dem med tre gange så meget vand som de fylder. Afkøl dem. Skyl bønnerne i koldt vand og dup dem i et viskestykke. Skær selleri-stænglerne i skiver. Gem bladene til pynt. Fjern frøstolen og skær peberfrugterne i tern. Skær forårsløget i skiver. Bland dressingen og lad salaten trække et par timer. Pynt med selleriblade og basilikum.

Kilde: Livsglad mad, Bogan’s forlag.

John Erik Hansen 02-01-1996.

 

 

Birthe's Madside