Birthe's Madside

 

Kold karrykartoffelsalat
4-6 personer

Det er vigtigt, at mayonnaise og cremefraiche blandes i de rigtige blandingsforhold fra starten, da kartoffelsalaten ikke smager godt, hvis man forsøger at justere blandingsforholdet senere.

Kartoflerne koges, og afkøles i køleskabet. Man blander mayonnaise og cremefraiche. Derefter tilsættes sennep og citronsaft samt det hakkede løg. Der smages til med karry, salt og peber. Kartoflerne skæres i stykker (ikke skiver), og tilsættes den flydende blanding. Det er en god idé at kartoflerne "søber" lidt, da det flydende kan blive lidt stift, når det kommer i køleskabet.

Servering: Kartoffelsalaten kan serveres direkte efter tilberedning, men kan også serveres efter at have stået i køleskab. Den smager dejligt til fx. lune frikadeller, kylling, pølser, skinke eller andet lunt.

Kilde: Mee Sverbæk

 

 

Birthe's Madside