Birthe's Madside

 

Kold kartoffelsalat 2
4 personer

Tilberedningstid: 2 timer inkl. 1 time i køleskabet.

  • 1 kg aspargeskartofler eller små pillekartofler
  • Til dressing:
  • 2½ dl ylette
  • 1 lille hakket løg
  • 1 tsk dijon sennep
  • 1 spsk citronsaft
  • 1 tsk salt
  • 1 tsk hvid peber
  1. Kog kartoflerne med skræl, pil dem og lad dem afkøle.
  2. Skær kartoflerne i tern.
  3. Alle ingredienserne til dressingen blandes i og smages til.
  4. Dressingen hældes over kartoflerne og det hele blandes forsigtigt.
  5. Kartoffelsalaten sættes i køleskabet indtil serveringen. Kartoffelsalaten smager bedst, hvis den trækker mindst 1 time i køleskabet.

Servering: Hvis kartoffelsalaten tilsættes 200 g skinke, bliver det en hel middagsret.

Kilde: Ernærings- og husholdningsøkonom Karin Andresen, Forbrugerrådet

 

 

Birthe's Madside