Birthe's Madside

 

Kold rissalat med rejer og skinke
Forret, Salat - Personer: 4
  • 180 g kogte ris
  • 250 g kogt skinke i terninger
  • 250 g pillede rejer
  • 4 tomater
  • 4 stængler bladselleri
  • 200 g fine ærter
  • friskhakket citronmelisse eller persille
  • 2 spsk citronsaft
  • 3 spsk olie
  • salt og kværnet peber

Skær tomaterne i små terninger. Snit bladsellerien i tynde strimler på tværs. Tø ærterne op, hvis de er frosne, de skal ikke koges. Bland risen med skinke, rejer og alle grøntsagerne. Pisk olie og citronsaft sammen med krydderierne og dryp det over salaten. Pynt med friskhakket grønt. Salaten må gerne trække mindst en halv time. Giv citronbåde og flütes til.

Kilde: Andre Dewald, 14 Aug 93

 

 

Birthe's Madside