Birthe's Madside

 

Kyllinge salat
8 portioner
  • 3 Færdige grillkyllinger
  • 300 g Hamburgerryg
  • 400 g Mild ost
  • 1 pk Frossen majsblanding
  • 2 Grønne æbler
  • 3 dl Tyndstrimlede porre
  • 8 Bladselleri stilke
  • 1 Wondersalat
  • 4 dl Langkornet ris
  • 400 g Mayonnaise
  • 2 dl Ymer
  • 3 ts Karry
  • Salt, peber
  • 2 spsk Citronsaft

Kog risene i 6 dl vand tilsat salt i ca. 15 min. Hæld risene ud på et fad til afkøling. Rør mayonnaisen med ymer, salt og peber og smag til med karry og citronsaft. Skræl og riv æblerne og bland dem i mayonnaisen sammen med strimlet porre og de kolde ris. Dette kan gøres dagen i forvejen, når blandingen opbevares tildækket i køleskabet. Fjern skind og ben fra kyllingekødet og skær det i små stykker. Skær ost og hamburgerryg i små terninger eller strimler. Skær bladsellerien i helt tynde skiver. Læg i en skål i rismayonnaiern lagvis med kød, ost, tøet majsblanding og selleri. Læg en kant af fintstrimlet salaspsklade i skålens sider. Server med flutes.

Kilde: Kim Spur jan 95.

 

 

Birthe's Madside