Birthe's Madside

 

Kyllingesalat med mangosauce
Kylling, salat 6 personer
  • 350 g kogt, koldt kyllingekød
  • 250 g dybfrosne ærter
  • 250 g dybfrosne majs
  • 250 g champignoner
  • 1 strimlet salathoved
  • Tilbehør:
  • Flüte
  • Mangosauce:
  • 3½ dl cremefraiche 18%
  • 3 spsk sød mango chutney (3-4 spsk)
  • salt
  • ½ tsk det tredie krydderi
  • evt. citronsaft
  • Pynt:
  • Hakket mango chutney

Skær kyllingekødet i store terninger. Kog ærter og majs i letsaltet vand 5 min. Afkøl dem. Skær rensede champignoner i skiver. Arrangér det hele stribevis på et fad.

Mangosauce: Hak mangoen fint med en kniv eller i persillekværn. Bland det hele sammen og smag saucen til.

Kilde: Karolines Køkken 1

Martin Koch Villefrance, 7/8-95.

 

 

Birthe's Madside