Birthe's Madside

 

Lun pastasalat
Salater, pasta 4 personer
  • Salatsauce:
  • 4 dl syrnet fløde 9%
  • ½ agurk i kvarte skiver
  • 4½ dl radiser i halve skiver
  • 1 fed knust hvidløg
  • 3/4 tsk groft salt
  • Friskkværnet peber
  • Pasta:
  • 200 g tørret pasta
  • 1½ liter grøntsagsbouillon
  • Pynt:
  • Sprødstegte baconterninger.
  • Tilbehør:
  • Flütes.

Salatsauce: Rør syrnet fløde sammen med agurk og de øvrige ingredienser. Smag til. Stil salatsaucen tildækket i køleskabet i mindst ½ time.

Pasta: Kom pastaen i kogende bouillon og kog den i ca. 10 min. Den skal være mør, men ikke blød. Hæld pastaen til afdrypning i en sigte. Vend den lune pasta i salatsaucen og smag til.

 

 

Birthe's Madside