Birthe's Madside

 

Marianne Jelveds Pastasalat

  • 300 g kogt pasta (skaller)

  • 1 spsk. olivenolie

  • 200 g broccolibuketter

  • 2 fintsnittede forårsløg

  • 100 g champignoner i kvarte

  • 2 tomater i både

  • lidt røde salatblade

  • 1 spsk. hakket persille

  • 1 dl hakkede krydderurter (persille, dild, brøndkarse, peber fra kværn og salt)

  • 2 dl cremefraiche

  • 2 dl yoghurt naturel

  • 2 tsk estragoneddike

Lad den kogte pasta dryppe af og hæld olien over. Afkøl. Bland pastaen med broccoli, løg, champignoner, salat, tomater og persille. Bland alle ingredienserne til dressingen, og smag til. Bland den i salaten eller server den til.

Kilde: Jette Larsen, Silkeborg

 

 

Birthe's Madside