Birthe's Madside

 

Marineret feta-salat
Forret 4 personer
  • 225 g feta
  • Marinade:
  • 3½ dl olieveolie
  • 1 dl purløg i 1½ cm stykker
  • 1 dl persillekviste
  • 1 tsk tørret timian
  • 20 sorte peberkorn
  • 1 rødløg i skiver
  • Salat:
  • 4 tomater i både
  • 10 sorte oliven
  • 1 rødløg i tynde skiver
  • Tilbehør:
  • Groft brød eller oreganobrød.

Skær fetaosten i 1 cm tykke skiver og derefter i tern. Læg dem i en skål.

Marinade: Bland olien med de øvrige ingredienser og hæld marinaden over osten. Lad det trække tildækket og koldt i ca 5 døgn.

Salat: Anret tomatbåde, oliven og rødløg i et fad. Tag osten op af marinaden og fordel den over salaten. Server marineret feta-salat som forret eller frokostret, eller som tilbehør til fx grillstegte lammekoteletter.

 

 

Birthe's Madside