Birthe's Madside

 

Martssalat

Alle tiders salat i det tidlige forår, hvis man sørger for at have lidt overvintrende liv i haven.

Ingredienser (efter behag)

  • Havesyre

  • grønkål

  • sølvbedeblade

  • sødskærm

  • lidt frisk timian

  • rosenkål

  • andre blade på overvintrende kålstokke

  • nogle grønne porreblade

  • skvalderkål

  • mælkebøtteblade

  • - eller hvad man nu kan finde!

  • Lidt rød peber - gerne i strimler fra glas.

  • Fransk dressing

Alt vaskes og renses grundigt - nemmest i salatslynge. Ribber skæres væk. Det grønne skæres i smalle strimler. Op i en skål. Tilsætning af rigelig dressing (olie, eddike, salt, peber, dijon sennep, finthakket hvidløg - blanding efter smag).

Servering: Kan serveres til en stor del af sæsonens retter og er et særdeles sundt indslag i forårskosten.

Kilde: Mogens Kruse

 

 

Birthe's Madside