Birthe's Madside

 

Massakresalat

En særdeles velsmagende og meget populær salat.

(Lav altid rigeligt, da folk spiser meget af det.)

  • rødbeder

  • rødkål

  • gulerødder

  • belle de boskoop (?) æbler drysset med lidt citronsaft for at undgå iltning

  • pastinak eller selleri ( eller begge)

  • evt. lidt peberrod

  • til nogle retter, der kræver lidt sødt kan bruges rosiner og/eller appelsinstykker

Alt rives - råt og renset - og det sker selvfølgelig hurtigst på foodprocessoren. De enkelte ingredienser kan tilsættes efter inspiration og hvad man har til rådighed.

Der skal ikke tilsættes nogen form for dressing, da urternes safter giver den helt rigtige fugtighed.

Servering: I en rustik lerskål til alle former for kødretter, pizza og andre osteretter - eller som en sund og let frokost med lidt friskbagt brød til.

Kilde: Mogens Kruse

 

 

Birthe's Madside