Birthe's Madside

 

Pastasalat med Danablu
Salads 4 personer
  • 150 g pasta
  • 1 liter grønsagsbouillon
  • Marinade:
  • 1 spsk hvidvinseddike
  • 1 tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 2 spsk olie
  • ½ dl vand
  • 1 dl friskklippet karse
  • 100 g cheddar i tern
  • 100 g danablu i tern
  • 1 rødløg i tern
  • ½ agurk i halve skiver
  • 3/4 l fintstrimlet icebergsalat
  • Pynt:
  • brøndkarse
  • Tilbehør:
  • groft brød

Kom pastaen i kogende bouillon og kog den i ca 10 min. Den skal være mør uden at virke blød. Hæld pastaen til afdrypning i en sigte.

Marinade: Pisk eddike, salt og peber sammen. Pisk olien i lidt efter lidt. Pisk vand i. Tilsæt karsen og smag til. Vend den varme pasta i marinaden. Lad den stå og bliv kold. Læg ostetern, rødløg, agurkskiver og salat lagvis mellemstore den marinerede pasta i en skål. Stil salaten kold.

 

 

Birthe's Madside