Birthe's Madside

 

Pastasalat med kylling og artiskok
6 personer
  • ½ kg pastaskruer
  • 3 5/8 dl mayonnaise
  • ½ dl hakket persille
  • 7 dl kyllingekød i tern.
  • 1 hver stænk tabasco
  • 1/3 dl olie
  • ½ dl citron saft
  • 1/8 dl tørret basilikum
  • 170 g artiskokhjerter dåse/friske
  • ristede mandler

Kog pastaen i en stor gryde, med letsalet vand, indtil den er al dente. Lad den dryppe godt af og skyl med koldt vand. Ryst vandet af og hæld olien ud over pastaen.

Bland mayonnaise, citronsaft, persille og basilikum. Hæld pasaen i en skål. Tilsæt mayonnaiseblandingen, kylling, artiskok og tabasco. Bland godt.

Anret med ristede mandler.

 

 

Birthe's Madside