Birthe's Madside

 

Salat af kinaradise
4 personer
  • 300 g kinaradise
  • 2 gulerødder
  • 3 tsk groft salt (2 til kinaradisen og 1 til gulerødderne)
  • et lille bundt purløg
  • en lille stærk chili
  • 2 spsk olie
  1. Kinaradisen og gulerødder skrælles og skæres i 5 cm lange tynde strimler. Disse blandes hver for sig med salt, 2 tsk til kinaradisen og 1 tsk til gulerødderne. Det hele trækker ca. 1 time.
  2. Purløg hakkes fint, og chili skæres i tynde strimler. Væden vrides fra kinaradisen og gulerødderne, hvorefter de blandes i en salatskål. Purløg placeres i en bunke på toppen af salaten. Olien varmes op, chilien svitses heri, hvorefter den skoldhede olie med chili hældes over purløgene. Salaten blandes godt, hvorefter den er klar til servering.

Kilde: Meyers Køkken

 

 

Birthe's Madside