Birthe's Madside

 

Salat med marineret torskerogn
  • 250 g kogt torskerogn
  • 2 skalotteløg
  • 1 spsk kapers
  • 10 sorte oliven
  • 1 spsk god vineddike
  • 1 tsk dijonsennep
  • 2-3 spsk olivenolie
  • salt
  • peber
  • evt. hvidløg
  • 1 salathoved

Torskerogn befris for evt. hinder, skæres i skiver og lægges i et fad. Fordel finthakket skalotteløg, kapers og oliven over. Rør en dressing af eddike, sennep og olie. Smag til md salt og peber og evt. hvidløg. Fordel dressingen over rognen og lad den trække 30 minutter. Anret rognen på salat og giv flutes eller ristet brød til. Som foret eller frokostret.

Kilde: Birthes Madside - Mad/Bag stor 1

 

 

Birthe's Madside