Birthe's Madside

 

Salat med østershatte
2 personer
  • 150 g friske østershatte
  • 150 g cherrytomater
  • 1 bundt forårsløg
  • 2 spsk olivenolie
  • 1 tsk stødt citronpeber
  • 2 hårdkogte æggeblommer
  • 2 spsk olivenolie
  • 3 skiver grovtoast
  • ½ dl salatolie
  • groft salt

Skær forårsløgene i mindre stykker og blancher dem i letsaltet vand i 4 minutter. Tag dem over i iskoldt vand og lad dem køle af. Del cherrytomaterne i kvarte. Bland tomater, forårsløg, olivenolie og citronpeber sammen og smuldr æggeblommerne let imellem. Anret svampene på tallekner og fordel tomatsalaten over. Skær brødet i små ens terninger og rist dem sprøde og gyldne i olie. Lad dem dryppe af på et stykke køkkenrulle og fordel dem over salaten. Drys med lidt salt.

Kilde: Birthes Madside - Mad/Bag stor 1

 

 

Birthe's Madside