Birthe's Madside

 

Sildesalat diable
Salat 4 personer
  • 250 g roastbeef
  • 4 marinerede sildefileter
  • 1 hårdkogt æg
  • 1 løg
  • 1 halv grøn peberfrugt
  • 1 halv rød peberfrugt
  • 1 kvart agurk
  • 100 g champignon
  • Marinade:
  • 3 spsk estragon eddike
  • 1 spsk chilisauce
  • 3 spsk olivenolie
  • Hakket persille
  • Salt - friskkværnet peber

Rens svampene, svits dem på panden og køl dem af. Skær sild og roastbeef i stykker på et par cm. Rens peberfrugterne, fjern frøstolen og skær de halverede pebre i strimler. Skær løget i ringe, agurken i strimler og bland ingredienserne i en skål. Bland marinaden, hæld den over salaten og lad den trække en times tid i køleskabet. Pynt med æggestykker.

Kilde: Livsglad mad, Bogan’s forlag.

John Erik Hansen 02-01-1996.

 

 

Birthe's Madside