Birthe's Madside

 

Silles Cesar salat
2 personer

Læg en bund af salat på en flad tallerken, pil advokadoen og slkær den i skiver og fordel skiverne over salaten, skræl mangoen og skær den iskiver og fordel over advokadoen. De soltørrede tomater hakkes og drysses over. Forårsløgene hakkes (tag rigeligt af de "grønne" med) og drysse over med let hånd. Pynt med rigeligt af skivede sorte oliven og crutoner. Et drys persille eller dild på toppen slutter salaten af.

Servering: Hvis man gerne vil ha´ kød til, så drys med lunstegte kyllingeinderfiletter, eller berberiandebryst skåret i tynde skiver. Dressing: Cremefraiche (den lette fra Easy) et fed hvidlød, og en lille håndfuld dild, smages til med lidt citron eller limesaft. Salaten kan varieres i undeligheder, prøv med skivet æble og rå porer (julienne skåret) istedet for avokado og mango og løg. Serveres med en dressing bestående af olivenolie, appelsinsaft, (æble)eddike, og dijon-sennep.

TIPS: Parmasan eller Grana (brug kartoffelskrælleren) på toppen, giver en dejlig afslutning.

Kilde: Ove Bendix

 

 

Birthe's Madside