Birthe's Madside

 

Spaghetti salat (spaghetti all'insalata)
Pasta, salat 4 personer
  • 350 g spaghetti
  • ½ kg tomater
  • 2 fed hvidløg
  • 3 spsk olivenolie
  • 6 basilikumblade
  • 20 udstenede sorte oliven
  • 4 ansjosfileter
  • 1 tsk kapers
  • 30 g mozzarelle - mild skæreost
  • Salt - friskkværnet peber

Skold tomaterne og fjern skind og kærner, skær dem i kvarter. Bland dem med de knuste hvidløg og basilikumblade, oliven, olie, aftørrede og hakkede ansjoser, ostebidder, kapers, slat og peber. Lad ingrediensene trække i et par timer. Vælt omgående den kogte og drænede spaghetti i salatblandingen og servér.

Kilde: Livsglad mad, Bogan’s forlag.

John Erik Hansen 02-01-1996.

 

 

Birthe's Madside