Birthe's Madside

 

Spansk pebersalat
  • 4 røde peberfrugter
  • 2 grønne peberfrugter
  • 2 gule peberfrugter
  • 2 store løg
  • 6 friske tomater
  • Lage:
  • 4 store spsk olivenolie
  • 4 store spsk spansk vineddike
  • ½ tsk salt
  • 1-2 fed frisk knust hvidløg
  • friskkværnet sort peber
  • oregano
  • frisk eller tørret persille

Peberne steges i ovnen ved 160 grader med spidsen op indtil skindet krøller. Skind og indmad fjernes og peberne skæres i strimler på langs med frugten. Løgene hakkes mellemfint og tomaterne skæres i småstykker og lægges sammen med peberstrimlerne i en skål. Den tilsmagte lage hældes over og det hele blandes forsigtigt og dækkes med plastfolie. Skal trække i køleskab natten over.

Serveres som forret med små flutes.

Kilde: Hans Dynesen

 

 

Birthe's Madside