Birthe's Madside

 

Vestkystsalat

  • 150 g Icebergersalat

  • 3 tomater

  • 200 g friske champignoner

  • 300 g pillede rejer

  • 200 g krabbe eller

  • 250 g hummer

  • 150 g muslinger

  • 200 g hele asparges på dåse

  • 1 citron

  • 1 bdt. dild

  • 1 spsk vinaigre

  • ½ tsk salt

  • hvid peber

  • 3 spsk olie

  • Dressing:

  • 2 dl cremefraiche

  • 2 dl mayonnaise

  • 1 dl hakket dild

  • salt peber

  • 2½ -3 dl citronsaft eller vand

Skyl salaten og skær den i strimler. Læg den i en skål eller på et fad. Skyl tomater og champignon og skær dem i skiver. Lad aspargsen dryppe af. Skær citronen i både og hak dilden. Læg det hele på salaten og pynt med citron og dild. Bland alle ingredienserne til sovsene. Servér i hver sin skål.

Kilde: Jette Larsen, Silkeborg

 

 

Birthe's Madside