Birthe's Madside

 

Café de Paris smør

  • 250 g smør

  • 3 spsk hakket persille

  • 1 spsk engelsk sauce

  • ½ spsk H. P. sauce

  • ½ spsk hakket esdragon

  • 4 mosede benfri sild

  • 3 fed finthakkede hvidløg

  • 2 finthakkede skalotteløg

  • 1 nip cayennepeber

  • salt

  • peber

  • ca 1 spsk citronsaft

  • ½ tsk dijonsennep

Rør alle ingredienser i smørret og rul det i smørrebrødspapir. Frys evt. smørret ned i passende portioner. Serveres som tilbehør til grillstegt kød, fisk og skaldyr. Det er også godt at fylde i fjerkræ, før det steges i ovnen, eller til fisk og skaldyr, tilberedt i foliepakker.

Kilde: Birthes Madside - Mad/Bag lille 4

 

 

Birthe's Madside