Birthe's Madside

 

Fennikel-jordskokke tian

  • 300 g fennikel

  • 1 knsp stødt, tørret fennikel

  • ca. ½ dl olivenolie

  • 200 g jordskokker i tynde skiver, gerne med skræl

  • citronsaft

  • salt

  • peber

Skær fennikelen i tynde skiver. Sautér dem i olivenolie med den tørrede fennikel 15-20 minutter, til de begynder at falde sammen. Kom citronsaft ved og smag til med salt og peber. Hak evt. fennikeltoppen og kom den i.

Skrub jordskokkerne grundigt og skær dem i tynde skiver. Dup dem tørre og varm dem så igennem i lidt olivenolie. Krydr med salt og peber.

Fordel fennikelkompotten i et eller flere flade, ovnfaste fade. Læg jordskokkerne taglagt ovenpå. Gratinér ca. 15 minutter i en 230 grader forvarmet ovn.

Kilde: Meyers Køkken

 

 

Birthe's Madside