Birthe's Madside

 

Fyldte kartofler
8 personer
  • 8 store bagekartofler á ca 150 g

  • 120 g hakket skinke

  • 50 g hakket løg

  • 1 æg

  • ½ bundt hakket persille

  • ½ bundt klippet purløg

  • 1 tsk salvie

  • 1 dl bouillon

  • salt

  • peber

Kartoflerne vaskes grundigt. Der skæres et kryds i kartoflerne, de bages ca 1 time ved ca. 200 grader. Når kartoflerne er bagt, udhules de med en teske. Mosen kommes i en skål, og skinke, løg, æg, krydderier samt bouillon tilsættes. Mosen røres til en ensartet masse og smages til med salt og peber. Mosen kommes i en sprøjtepose, og de udhulede kartofler fyldes med mosen. De fyldte kartofler sættes i ovnen ca. 15 minutter ved ca. 200 grader. Kartoflerne er meget anvendelige som frokostret, og dertil kan evt. serveres en skål tomatsalat.

Kilde: Birthes Madside - Mad/Bag stor 1

 

 

Birthe's Madside