Birthe's Madside

 

Fyldte løg

Arbejdstid: 30 minutter

Bagetid: ca. 30 minutter

Ikke fryseegnet

I stedet for reven ost på de fyldte løg, kan der bruges lidt fint rasp eller en blanding af rasp og reven ost.

  • 4 store løg

  • 100 g reven ost

  • lidt olie eller smeltet smør

  • Fyld:

  • den hakkede indmad fra de to af løgene

  • 300 g hakket flæskekød

  • 1 æg

  • 1 spsk mel

  • ¾-1 dl mælk eller bouillon

  • 2 spsk hakket persille

  • salt

  • peber

Pil løgene og kog dem få minutter i letsaltet vand. Skær et låg af løgene og skær det inderste af løgene ud med en lille kniv, der skal være ca. ½ cm tyk skal tilbage. Hak indmaden fra to af løgene. Rør fyldet godt sammen og fordel farsen i løgene. Sæt dem side om side i et ovnfast fad. Drys løgene med den revne ost og dryp dem med lidt olie eller den smeltede smør. Bag løgene ved 175 grader i ca. 30 minutter. Serveres direkte fra ovnen med løse ris og salat.

Kilde: Birthes Madside - Mad/Bag lille 5

 

 

Birthe's Madside