Birthe's Madside

 

Fyldte peberfrugter (osteanretning)
Ost, dessert 2 stk.
  • 2 mellemstore røde/grønne peber
  • 100 g blødt smør
  • 100 g revet, mild Danbo

Skær stilkenden af peberfrugterne og fjern frøstol og kerner. Rør smør og ost sammen. Fyld massen i peberfrugterne, der skal fyldes helt ud, der må ikke være lufthuller. Læg frugterne i køleskabet, til ostemassen er helt stiv. Skær frugterne i tynde skiver med en skarp kniv. Serveres sammen med en osteanretning eller lægges på usødede kiks og serveres til en kop te.

Tips: Denne osteblanding er også velegnet som fyld i sandwiches: rør lidt karse i osteblandingen eller drys det hen over ostemassen. Læg sandwich'erne sammen.

Kilde: Karolines Køkken 1

Martin Koch Villefrance, 9/8-95.

 

 

Birthe's Madside