Birthe's Madside

 

Italienske gulerødder med hvidløg, rosmarin og persille
10 personer
  • 1 kg gulerødder

  • 4-5 fed hvidløg

  • 1 bdt persille

  • 1-2 dl olivenolie

  • 6 stilke rosmarin

  • lidt salt

  1. Gulerødderne skrælles og skæres i bjælker på ca. 115 cm.

  2. Olien varmes og de rensede fed hvidløg kommes ved, svitses let.

  3. Rosmarin og gulerødder kommes i og dampes/svitses færdig under låg. Gulerødderne skal tilberedes i sin egen væde. De bør vendes af og til. De er færdige efter ca. 10 min.

  4. Persillen skylles og hakkes fint. Drysses over gulerødderne før serveringen, krydres med salt.

Serveres til alle fjerkræ, fisk og kødretter.

Kilde: Karsten Klit

 

 

Birthe's Madside