Birthe's Madside

 

Krydrede råstegte kartofler
4 personer
  • 1 kg kartofler

  • 1-2 fed finthakket hvidløg

  • ½ tsk spidskommen

  • ½ tsk koriander

  • knivspids cayennepeber

  • 1-2 spsk vineddike

  • 5-6 spsk olie

Kartoflerne skrælles, skives og duppes tørre med køkkenrulle. Ristes i panden i rigeligt olie til let gyldne på begge sider. Imens stødes spidskommen og koriander grundigt i en morter. Kartoflerne tages op. Det meste af olien hældes fra panden. Krydderierne røres i. Derefter ca. 1 dl vand. Lad det bruse godt op. Kartoflerne kommes atter i panden - holdes over ilden til alt vandet er fordampet og kartoflerne atter er sprøde. Serveres med nogle dråber vineddike over samt salt og peber.

Kilde: Birthes Madside - Mad/Bag stor 2

 

 

Birthe's Madside