Birthe's Madside

 

Lynstegte grønsager med feta
6-8 personer
  • 250 g champignoner

  • ca. 350 hvidkål

  • 200 g porrer

  • 250 g rosenkål

  • 150-200 g pastinak og persillerod

  • 250 g gulerødder

  • 250 g kartofler

  • 2-3 spsk stærk karry

  • 2-3 spsk olie

  • 250 g fedta

  • salt

  • peber

Rens grønsagerne, skær champignonerne i skiver, snit hvidkålen fint, skær porrerne i ringe, rosenkålen i halve eller kvarte og pastinak, persillerod, gulerødder og kartofler i stave. Varm olie i en dyb pande, tilsæt karryen og lad den svitse. Svits pastinak, persillerod, gulerødder og kartofler nogle minutter. Tilsæt champignoner, hvidkål, rosenkål og porrer og lad det svitse med. Tilsæt et par spsk  vand og krydr med salt og peber. Låg låg på og lad grønsagerne stege, til de er netop møre. Tilsæt feta i terninger og varm dem i retten umiddelbart før serveringen.

Kilde: Birthes Madside - Mad/Bag stor 1

 

 

Birthe's Madside