Birthe's Madside

 

Marinerede peberfrugter
Tilbehør, Grønt, Forretter
  • 2 gule peberfrugter
  • 2 røde peberfrugter
  • 1 store salatløg
  • ½ dl vineddike
  • 2½ dl let olivenolie
  • halvtykke skiver fetaost
  • Pynt:
  • løgringe
  • persille

Peberfrugterne bages i ovnen ved 200 grader i ca. 30 min., de vendes jævnligt undervejs. De skal mørne, og skindet skal blære op og løsne sig. De må gerne blive lidt sorte undervejs, men ikke over det hele. De bagte grøntsager lægges i en skål med koldt vand, og man løsner forsigtigt skindet med en lille kniv eller fingrene, eventuelt under den kolde hane. Del frugterne i 4 dele, læg dem i en skål, snit løget i fine skiver og læg det over. Pisk olie og eddike sammen, hæld det over og stil hele herligheden kold, gerne to til tre dage før det skal spises. Ved servering lægger man peberfrugterne over halvtykke skiver af fetaost, og pynter med lidt løgringe og persille.

Kilde: Stine Hansen, 08 Jul 93

 

 

Birthe's Madside