Birthe's Madside

 

Mysli
Morgenmad, tilbehør 1 stort glas
  • 150 g grovvalsede havregryn
  • 150 g groft rugmel (ca. 2 3/4 dl)
  • 150 g hel boghvede (ca. 2 dl)
  • 80 g brun farin (ca. 1½ dl)
  • 1/4 tsk fint salt
  • 50 g smeltet smør
  • 1 dl vand
  • 125 g lyse rosiner (ca. 2 dl)

Tørretid: Ca. 1 time og 15 min. ved 150°.

Bland de tørre ingredienser i en skål. Hæld smør og vand i blandingen under omrøring så det bliver godt fordelt. Der må gerne være små klumper i blandingen. Fordel myslien i en bradepande med bagepapir. Tør myslien midt i ovnen og rør i den med jævne mellemrum. Pas især på at kanterne ikke bliver for brune. Lad myslien køle af og vend rosinerne i. Servér myslien til fx ymer.

Tip: Myslien kan opbevares i køleskabet ca. 1 uge i et glas med låg.

Kilde: Karolines Køkken 6

Martin Koch Villefrance, 15/11-95.

 

 

Birthe's Madside