Birthe's Madside

 

Nye bagte kartofler med tomat-bønne-salsa

  • 800 gram nye kartofler

  • 400 gram grønne eller gule bønner

  • 300 gram cherrytomater

  • 3 spsk. finthakket skalotteløg

  • sar

  • olivenolie

Skrub kartoflerne, dup dem tørre og vend med så meget olivenolie at intet efterlades når kartoflerne fordeles på et tyndt lag groft salt i bunden af et ildfast fad. Bag dem møre men stadig faste, ca. 60 minutter ved 140 grader.

Nip den grove ende af bønnerne og kog dem møre 4 minutter i letsaltet vand. Tag dem op og lad dem dryppe godt af. Del cherrytomaterne i to.

Sauter ved ikke for høj varme i olivenolie, kom tomater, skalotteløg og lidt finthakket sar ved. Lad grøntsagerne falde lidt sammen.

Server sammen med kartoflerne og gerne groft brød til.

Kilde: Meyers Køkken

 

 

Birthe's Madside