Birthe's Madside

 

Ostestænger
Ost, tilbehør 60 stk.
  • 125 g koldt smør
  • 125 g hvedemel (2 dl)
  • 125 g revet, mild danbo
  • 1 drys paprika

Bagetid: 6-8 min. ved 200g.

Smuldr smørret i melet. Tilsæt ost og paprika, og ælt dejen let sammen. Læg den i køleskab mindst ½ time. Rul dejen ud på et melet bord, ca. ½ cm's tykkelse. Skær den ud i stænger med en kagespore, ca. 1x10 cm. Læg dem på bageplade og bag dem øverst i ovnen til de er gyldne. Servér dem lune, fx. til en drink, til suppe eller til en osteanretning som afslutning på en middag.

Tips: Ostestængerne er velegnede til dybfrysning.

Kilde: Karolines Køkken 1

Martin Koch Villefrance, 9/8-95.

 

 

Birthe's Madside