Birthe's Madside

 

Ovnkartofler med grønsager

  • 750 g skrællede kartofler

  • 2 porrer

  • 300 g dybfrosne grønne bønner

  • 3 dl hakkede tomater

  • 3 dl mornaysauce Købes færdig

  • 2 dl piskefløde

  • 1 dl rasp

Skær de skrællede kartofler i terninger, kog dem halvmøre i letsaltet vand og tag dem op i et ovnfast fad. Skær bønnerne igennem og skær de godt rensede porrer i skiver. Giv begge dele et opkog i vandet og tag dem op i fadet med en hulske. Fordel de hakkede tomater over. Bland mornaysaucen med fløden og hæld den over. Grønsagerne skal være næsten dækkede. Drys med rasp og sæt fadet i ovnen ved 175 grader i 1 time.

Kilde: Birthes Madside - Mad/Bag lille 5

 

 

Birthe's Madside