Birthe's Madside

 

Rodfrugter i selleri

  • 1 stk knoldselleri

  • 2 stk gulerødder

  • 2 stk kartofler

  • 2 dl vand

  • 50 g smør

  • 1 bundt persille

  • salt

  • peber

Skræl rodfrugterne. Skær gulerødder og kartofler i grove tern. Skær selleri i fire både og kog dem hele i vandet i en gryde tilsat smør, salt og peber. Kog selleristykkerne til de kun lige er møre. Skær midten ud af hver selleribåd på samme måde som man ville skære kernehuset ud på en æblebåd, blot noget dybere. Kom den bortskårne selleri ned i gryden til gulerod og kartoffel og kog det hele mørt. Tag grøntsagerne op og lav en grov mos. Spæd mosen med grøntsagsvandet og smag evt. til med salt og peber. Fordel mosen i selleribådene og varm eller gratinér dem i en varm ovn.

Kilde: Meyers Køkken

 

 

Birthe's Madside