Birthe's Madside

 

Sayor Gangkung

  • 500-600 g frisk gangkung - eller almindelig spinat eller new zealandsk spinat

  • pasta (Rampah):

  • 3-4 stk kamiri-, para- eller macadamianødder

  • 10 skalotteløg (helst røde asiatiske eller 1 stort rødløg)

  • 2 stk chilier

  • 1 stk blacan (rejepasta)

Spinaten skal vaskes, afdryppes og skæres i ca. 5 cm stykker. Stød eller blend ingredienserne til rampahen og steg den i lidt olie, indtil den afgiver aroma og olien træder igennem. Skru op for varmen og tilsæt gangkung/spinat. Steg et par minutter, kun lige til de har fået nok. Smag til med salt og sukker.

PS: Hvis dansk spinat bruges, og der er for meget væde til slut, så tag pasta-spinatmassen op og kog væden ind og hæld over.

Kilde: Meyers Køkken

 

 

Birthe's Madside